Paysera aplikacioni celular

Administroni paratë tuaja lehtë kudo që të jeni!  

Ne përpiqemi t'i bëjmë pagesat e thjeshta, të shpejta dhe të disponueshme për këdo, kudo dhe në çdo kohë.
Kuleta celulare Paysera të lejon të gjitha!

Shkarkoni falas dhe menaxhoni lehtë paratë tuaja!

#
#

Merni paratë tuaja me ju kudo që shkoni. E-kuleta do t'ju shfaqë balancën e llogarisë dhe  historinë e pagesës.

#

Përdorni aplikacionin Paysera për transferim parash  me vetëm disa prekje, dhe paratë tuaja do të dërgohen në më pak se një minutë.

#

Prisni për para?  Përfitoni një njoftim  sapo paratë të arrijnë në llogarinë tuaj.

#

Këmbimi valutor në tarifa të favorshme për;   30 valuta të ndryshme, dhe mbani para në llogarinë tuaj në disa valuta.

Administroni kartën e pagesave tuaj

  • Kontrolloni bilancin e llogarisë tuaj kudo që jeni. 
  • Ngrirje e përkohshme ose bllokoni kartën tuaj dhe ndryshoni limitet e pagesës në çdo kohë që ju dëshironi.    
  • Vazhdoni të harroni kodin PIN të kartës suaj ? Nuk është problem kur keni aplikacionin celular që jua kujton, kur keni nevojë për të.
#
#

Edhe më shumë benefite të e-kuletës

  • Krijoni një llogaritë veçantë për kursime absolutisht falas. Vendosni qëllimin, afatin dhe pagesat automatike. 
  • Keni paguar për drekën me kolegët, por dikush vonon pagesën e tyre? Përdorni funksionalitetin ndani faturën dhe ua kujtoni atyre dukedërguar një kërkesë për para.
  • Paguaj duke skanuar kode QR. Kjo është veçanërisht e përshtatshme kur bleni online - pa shtuar të dhëna ose pa ri-konfirmime.

I mirë për biznesin

  • Me kuletën celulare ju do të keni akses lehtësisht në të gjitha llogaritë e biznesit tuaj - balancën e tyre, historikun e pagesave dhe tek informacionet e tjera të rëndësishme. 
  • Përfitoni njoftime lidhur me pagesat hyrëse dhe dalëse në kohë reale - ato do të shfaqen në ekranin e telefonit tuaj pa pasur nevojë të regjistroheni. Përgjigjuni shpejt dhe vazhdoni me aktivitetet tuaja të rëndësishme.      
#
#

Fillo përdorimin tani!

Çmime të arsyeshme, transferta të shpejta dhe niveli më i lartë i sigurisë.