#

Paysera Super App

Një aplikacion, mundësi pafund

Inkorporimi i një game të pafund shërbimesh, aplikacioni Paysera ofron gjithçka në një vend. Bëhu përdorues, ose përfshij biznesin në platformë për të arritur miliona klientë të rinj!

Për përdoruesit

Administroni financat tuaja si profesionist

 Remote hapje llogarie brenda minutave

 Llogari Europiane me numër IBAN pa pagesë (në Lituani, Bullgari, dhe Rumani)

 Norma të shkëlqyera të këmbimi valutor

 Lokale dhe ndërkombëtare transferta monetare

 Karta Visa e përshtatur me Apple Pay dhe Google Pay

 Realisht tregtiim i arit fizik

 Paysera Tickets – bileta për eventet

 Pagesa periodike

 Funksionalitetet ndani faturën dhe kërkesë për para

 Llogaritë e ndara

 Llogari kursimesh

 Donacione për bamirësi

 Dyqane online dhe cashback

 ofruesit e shërbimeve të huasë

 Hyni në ofruesit e shërbimeve publike Lituaneze

 24/7 Shërbimi i Kujdesit ndaj klientit

 Së shpejti: karta virtuale

 Së shpejti: InRento – investim në real estate

 Së shpejti: Pikat – rrjeti i pikave postare

Për kompanitë

Ne mund të integrojmë shërbimin tuaj në aplikacion!

Ofroni një shërbim unik prej të cilit përdoruesit tanë mund të kenë benefite? Përfshihuni në Paysera super app dhe zbuloni mundësi të reja për biznesin tuaj!

 1m+ Paysera app shkarkime

 Të gjithë përdoruesit janë regjistruar, verifikuar dhe identifikuar.

 Klientët mund të paguajnë direkt nga llogaria e tyre – pa tarifa për përpunimin e kartës së kreditit.

 Tregje të ndryshme janë të vlefshme: Lituani, Letoni, Bullgari, Rumani, Shqipëri, Kosovë, Zvicër dhe më shumë.

 Niveli më i lartë i sigurisë

 Integrimi i design dhe app u krye nga ne, backend API – nga ju.

 Në varësi të shërbimeve, mund të jetë plotësisht, ose pjesërisht me etiketë të bardhë.

#
#

Rreth Paysera

Paysera është një ofrues shërbimi financiar që operon në treg prej 17+ vitesh.

Kryeson në proçesimin e pagesave në Balltik, duke ndihmuar 13,000+ e-shops të pranojë pagesa online dhe duke ofruar shërbime të tjera që i ndihmon ato të rriten – Shërbim dërgesash, Pika postare, etj.

Përveç aplikacionit, Paysera gjithashtu ka një version web të bankës online, Paysera Tickets edhe platforma e vetë-shërbimit të biletave të eventeve, si edhe më shumë.

Le të lidhemi: