Europë (48)

 • Irlandë
 • Shqipëri *
 • Andorrë **
 • Austri
 • Bjellorusi **
 • Belgjikë
 • Bosnjë-Hercegovinë
 • Bullgari
 • Çeki
 • Danimarkë
 • Mbretëria e Bashkuar
 • Estoni
 • Greqi
 • Gjeorgji
 • Gjibraltar *
 • Gernsej *
 • Islandë
 • Spanjë
 • Itali
 • Ishulli i Manit *
 • Xhersej *
 • Mal i Zi
 • Qipro *
 • Kosovë
 • Kroaci
 • Letoni
 • Poloni
 • Lihtenshtajn
 • Lituani
 • Luksemburg *
 • Maqedonia e Veriut
 • Maltë
 • Moldavi *
 • Monako *
 • Norvegji
 • Holandë
 • Portugali
 • Francë
 • Rumani
 • Rusi **
 • San-Marino
 • Serbi *
 • Sllovaki
 • Slloveni
 • Finlandë
 • Suedi
 • Zvicër *
 • Turqi *
 • Ukrainë
 • Vatikan
 • Hungari
 • Gjermani

Azi dhe Oqeani (52)

 • Samoa Amerikane
 • Armeni
 • Australi
 • Azerbajxhan
 • Bahrejn **
 • Bangladesh **
 • Brunei **
 • Butan
 • Ishujt Kuk *
 • Fixhi *
 • Filipine *
 • Guam
 • RPA i Hong-Kongut *
 • Indi **
 • Indonezi **
 • Izrael
 • Japoni
 • Jordani **
 • Emiratet e Bashkuara Arabe **
 • Kamboxhia **
 • Katar **
 • Kazakistan *
 • Kinë **
 • Kirgizi *
 • Kiribati
 • Kuvajt **
 • Laos
 • RPA i Makaos **
 • Malajzi **
 • Maldive *
 • Ishujt Marshall *
 • Mikronezi
 • Mongoli *
 • Zelandë e Re
 • Nauru *
 • Nepal **
 • Niue *
 • Oman **
 • Palau *
 • Territoret Palestineze **
 • Pakistan **
 • Guineja e Re-Papua
 • Shën-Elenë *
 • Kore e Jugut **
 • Ishujt Solomon
 • Samoa *
 • Arabi Saudite **
 • Singapor **
 • Sri-Lankë **
 • Taxhikistan *
 • Tajlandë **
 • Tajvan **
 • Tonga *
 • Turkmenistan **
 • Tuvalu
 • Uzbekistan *
 • Vanuatu
 • Vietnam *

Afrikë (41)

 • Algjeri *
 • Angolë **
 • Benin **
 • Botsvanë **
 • Burkina-Faso **
 • Burundi **
 • Kepi i Gjelbër *
 • Çad
 • Côte d’Ivoire *
 • Xhibuti **
 • Egjipt **
 • Eritre . *
 • Esvatini
 • Etiopi **
 • Gabon **
 • Gambi **
 • Kenia **
 • Kamerun **
 • Kongo-Brazavilë **
 • Kongo-Kinshasa **
 • Lesoto
 • Liberi *
 • Madagaskar **
 • Malavi
 • Mali *
 • Marok **
 • Mauritani **
 • Mauritius **
 • Mozambik **
 • Namibi **
 • Nigeri **
 • Niger
 • Sejshelle **
 • Afrika e Jugut **
 • Guineja Ekuatoriale
 • Ruandë **
 • Senegal **
 • Sierra-Leone *
 • Tanzani *
 • Togo
 • Tunizi **
 • Zambi **

Amerika Qëndrore (33)

 • Anguilë *
 • Antigua e Barbuda *
 • Argjentinë **
 • Arubë **
 • Barbados *
 • Belizë *
 • Bermude *
 • Bolivi *
 • Brazil **
 • Kili **
 • Dominikë *
 • Kurasao *
 • Republika Dominikane **
 • Ekuador **
 • Guajanë
 • Granadë *
 • Guatemalë **
 • Haiti **
 • Honduras *
 • Xhamajkë **
 • SHBA
 • Kanada **
 • Kolumbi
 • Kosta-Rikë **
 • Meksikë **
 • Montserat *
 • Ishujt e Virgjër Britanikë *
 • Ishujt e Virgjër të SHBA-së *
 • Nikaragua **
 • Panama **
 • Paraguai **
 • Peru **
 • Porto-Riko
 • Salvador **
 • Shën-Kits dhe Nevis *
 • Shën-Luçia
 • Sint-Marten *
 • Shën-Pier dhe Mikelon *
 • Shën-Vincent dhe Grenadine *
 • Surinami **
 • Trinidad e Tobago
 • Ishujt Turks dhe Kaikos *
 • Uruguai **
 • Venezuelë **
 • Kubë


* Vendet me identifikim të lartë të klientëve dhe monitorimin e marrëdhënieve të biznesit.

** Regjistrimi dhe pjesëmarrja e klientit aktualisht nuk ofrohet për qytetarët e këtij vendi.

Vendet, bashkëpunimi me të cilat është i ndaluar dhe nuk mund të kryhen transferta: Afganistan, Botsvana, Republika e Afrikës Qendrore, Kuba, Gana, Guinea, Guinea-Bissau, Guajana, Iran, Irak, Korea e Veriut, Laos, Liban, Libi, Myanmar (Birmani), Somali, Sudani i Jugut, Sudan, Siri, Trinidad dhe Tobago, Vanuatu, Jemen, Zimbabve, Venezuelë, Rusi.

Rajonet, ku bashkëpunimi është i ndaluar dhe transfertat nuk mund të ekzekutohen janë: Donetsk Oblast, Luhansk Oblast, Krime