MisioniDuke siguruar shërbimet e pagesave më të përshtatshme me çmime të arsyeshme dhe përmes të gjitha teknologjive.

VizioniNjë botë ku pagesat elektronike nuk kanë kufij, janë të thjeshta, të shpejta dhe të arritshme për këdo dhe kudo.

Aksionerët e KompanisëPaysera është 100% kompani kapitale lituaneze.
#
Anëtar i Bordit, Kostas Noreika
Kostas është një bashkëthemelues i Paysera dhe aksioneri kryesor. Ai është një ekspert i tregut financiar, me mbi 20 vite përvojë biznesi. Para krijimit të kompanive të tij, Kostas ka punuar për kompani të njohura në Lituani si Gaumina, Delfi dhe Idamas. Ai është një udhëheqës i vërtetë, i cili pëlqen të ndajë përvojën e tij jo vetëm me punonjësit e tij, por me publikun e gjerë - ai merr pjesë në konferenca, ka interes për inovacione, të cilat është i gatshëm t'i zbatojë në sistemin Paysera, nëse janë të dobishme. Në këtë moment Kostas është tërhequr pak nga jeta e përditshme e kompanisë dhe po përqendrohet në zhvillimin ndërkombëtar të saj - ai shpesh merr pjesë në ekspozita dhe viziton partnerë ndërkombëtarë.
Më shumë informacion në:Linkedin
#
Kryetar i Bordit, Šarūnas Broga
Šarūnas - një bashkëthemelues i Paysera dhe kryetar i bordit, i cili jo vetëm që ndihmon në zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme strategjike të kompanisë, por gjithashtu mban komunikimin me disa prej partnerëve të saj strategjikë. Aktiviteti kryesor i Šarūnas është përfaqësimi i basketbollistëve profesionistë në mbylljen e kontratave në lidhje me aktivitetet sportive dhe komerçiale. Këta lojtarë përfaqësojnë Lituaninë në ligat më të larta të profesionistëve, siç janë NBA, Euroleague dhe ACB. Šarūnas ofron shërbimet e tij për basketbollistë si Jonas Valančiūnas, Artsiom Parakhouski, Assem Marei, Eimantas Bendžius, Martynas Echodas, Arnas Butkevičius, Rokas Jokubaitis, Laurynas Birutis, Karolis Lukošiūnas, etj.
#
Anëtar i Bordit, Audrius Lučiūnas
Audrius - një bashkëthemelues i Paysera dhe një anëtar i bordit. Përveç punës së tij në Paysera, Audrius ka themeluar dhe administron me sukses një sërë biznesesh. Një nga më të njohurit është biznesi i tij i shitjes me pakicë dhe me shumicë i lenteve të kontaktit dhe aksesorëve në Shtetet Balltike nën markën gerilesiai.lt., e cila vazhdon të ketë sukses prej më shumë se 6 vitesh, si dhe zinxhiri i dyqaneve optike ZYNKY, e cila po thyen standardet e tregut. Audrius është aktiv dhe i interesuar në marketing dhe teknikat e automatizimit të shitjeve, dhe ka zbuluar modele të suksesshme të cilat i ndan me klientët e agjencisë së tij të marketingut Lean Marketing dhe në konferenca të ndryshme biznesi.
Më shumë informacion në: Linkedin
#
Aksioner, Roland Razma
Rolandas - një anëtar i bordit dhe një ish-punonjës i Paysera, i cili fitoi aksionet e tij gjatë viteve të para të kompanisë, kur kontributi i tij ishte veçanërisht i vlefshëm. Për momentin Rolandas punon si një programues iOS në Mbretërinë e Bashkuar, për një kompani tjetër.
Më shumë informacion në: Linkedin

Një histori e shkurtër2020
# # Ekipi ynë profesionist kundër pastrimit të parave u dyshua.
2020
# # Ne nisëm të tregtojmë ar përmes aplikacionit Paysera.
2020
# # Ne përdorëm zgjidhjet e inteligjencës artificiale për identifikimin e klientit.
2020
# # Ne bëhemi një ofrues zyrtar i pagesave në Shopify.
2020
# # Kompanisë Paysera në Kosovë pajiset me liçencën e institucionit të parasë elektronike.
2019
# # Ekipi i Paysera mirëpret punonjësin e 200-të.
2019
# # Lançohen pagesat përmes Google Pay dhe Samsung Pay.
2019
# # Ne blemë një zyrë në Vilius.
2019
# # Partnerët tanë në Rumani lançuan aktivitetin e tyre.
2019
# # Liçenca jonë është plotësuar me të drejtën për të ofruar shërbimin e informacionit të llogarisë (AIS).
2019
# # Ne hapem degën e Kujdesit ndaj Klientit në Estoni.
2018
# # Ne ju bashkuam sistemit të pagesave SEPA Instant.
2018
# # Liçenca jonë plotësohet me liçencën e shërbimit të inicimit të pagesës.
2018
# # Aplikacioni celular ky u rikonturua.
2017
# # Ne u pajisëm me çertifikatën e sigurisë PCI DSS.
2017
# # Ne lançuam një projekt krejt të ri - MainIBAN
2017
# # Ne lëshuam një kartë pa kontakt të ridizajnuar (NFC) Paysera Visa.
2017
# # Paysera Ticketsështë vlerësuar me çmimin "Zgjidhja Tregtare e Vitit" në konkursin "Shërbimi i vitit 2017".
2017
# # Ne kemi lançuar shërbimin e inicimit pagesave (PIS) për klientët tanë.
2017
# # Punonjësi i 100-të ju bashkua ekipit tonë.
2016
# # Sëbashku me partnerët tanë ne nisëm aktivitetin tonë në Bullgari.
2016
# # Emri i kompanisë tonë u ndryshua në "Paysera LT".
2016
# # Ne nisim të ofrojmë llogaritë IBAN për klientët.
2015.
# # Ne lançojmë sistemin e biletarisë së eventeve Paysera Tickets.
2015
# # Kemi lëshuar Kartën Visa të debitit Paysera.
2014
# # Hapet një zyrë në Kaunas me 3 punonjës.
2014
# # Emri i projektit ndryshohet nga www.mokejimai.lt në www.paysera.lt.
2014
# # Aplikacioni celular i ynilançohet.
2014
# # Hapet një zyrë në Alytus me 5 punonjës.
2013
# # Kompania jonë po rritet dhe përbëhet nga 50 punonjës.
2013
# # Ne lançojmë aktivitetin tonë në Letoni.
2012
# # Ne jemi të autorizuar me liçencën e institucionit të parasë elektronike ngaBanka e Lituanisë.
2011
# # Ne morëm liçensën e institucionit të pagesave nga Banka e Lituanisë.
2008
# # Emri i kompanisë ndryshohet në "EVP International".
2006
# # Po nisim projektin tonë të ri në mbledhjen e pagesave www.mokejimai.lt.
2004
# # Kompania me emrin "Elektroniniai verslo projektai" (Projekte elektronike të biznesit) hapet me 3 punonjësit e parë. Kompania menaxhon projektin www.gsms.lt.

Bashkëpunim me institucionet arsimore#
#
#
#

Shoqatat dhe organizatat#
#
#

Si rritemi ne?Ne ofrojmë shërbime në më shumë se 180 vende. Mbi 200 punonjës të zellshëm dhe të talentuar punojnë në kompaninë tonë. Kjo është e gjitha për pothuajse 400 000 klientë që kemi.


Të ardhurat tona:
#

Në vitin 2019, klientët tanë kanë kryer
më shumë se2.7 mln transferta
30 valuta të ndryshme.

Shuma totale e transfertave tejkaloi 5,9 miliardë EUR.