Të afërmit ose shokë tuaj preferojnë të marrin një transfertë në kesh? Ne bashkëpunuam me kompanitë kryesore të dërgesave si Ria, PrivatBank dhe Globus për t'ju ofruar transferta të parave të gatshme me tarifa të përballueshme.
#

Një aplikacion - mundësi pa fund

Inkorporimi i një game të pafund shërbimesh, aplikacioni Paysera ofron gjithçka në një vend. Bëhu përdorues, ose përfshij biznesin në platformë për të arritur miliona klientë të rinj!

#

📲 Për t'u bërë një klienti i Paysera, duhet të shkarkoni aplikacionin celular tonë dhe të krijoni një llogari.

ℹ️ Pasi krijoni një llogari, nevojitet të plotësoni pyetësorin Njih Klientin Tënd. Çfarë është pyetësori KYC dhe si plotësohet ai?

📞 Nëse keni pyetje, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Kujdesit ndaj Klientit. Detajet e kontaktit> 

✅ Na ndiqni në rrjete sociale për të përfituar të parët lajmet më të rëndësishme.

#
 • Hapni falas një llogari në pak minuta
 • Këmbim valutor me normat më të mira
 • Administroni llogarinë përshtatshëm përmes telefonit celular
 • Transferoni para në më shumë se 180 vende rreth botës
 • Kryeni direkt transferta (SEPA instant) brenda sekondave, 24/7/365
#

Paguaj vetëm me një prekje!

Shijoni të gjitha benefitet e kartës Visa gjatë përdorimit me Apple Pay, Google Pay, ose Samsung Pay. Është mënyra e pagesës e shpejtë, e lehtë, e sigurtë, personale dhe e keni gjithmonë me vete.

#
#
#

Pranoni pagesa nga klientët tuaj! 

13 000+ tregtarë përdorin Paysera për të përpunuar pagesat në dyqanet e-shops, ose për biznes online. E lehtë për t'u integruar lidhje për 20+ platforma CMS ofrohen dhe mirëmbahen nga ne – prandaj nuk keni përse të shqetësoheni! 

Kontrolloni shërbimin e inicimit të pagesës Paysera për përpunime pagesash të përshtatshme dhe të pranueshme që përdoren nga shumica e klientëve të biznesit. 

#

Paysera Tickets – sistemi i biletarisë online me vetë-shërbim për festivale të mëdha, evente personale, apo seminare.

Shpërndani bileta FALAS për eventet, pa pagesë, krijoni dhe administroni evetet personalisht dhe ofrojini klientëve tuaj mundësinë për të paguar shpejt dhe lehtë pa tarifa të shtuara!

#
 • Tarifat e komisioneve më të ulta në treg
 • Më shumë klientë të shërbyer
 • Module për sistemet më të njohura të POS
 • Telefoni juaj smart mund të përdoret si një regjistër i cash
 • Më shumë se 55 shtete për pagesa përmes operatorëve celular
 • Pagesa të pjesshme me SMS për vlerat deri në  EUR
 • Të gjitha të ardhurat në çdo monedhë të mbështetur nga Paysera – në një llogari
 • Gamë e gjerë e normave të SMS.

Niveli më i lartë i sigurisëPaysera ka përparësi nivelin më të lartë të Sigurisë. Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim softuer, teknologji dhe sisteme monitorimi që plotësojnë standardet më të larta, duke siguruar kështu mbrojtjen e parave, të dhënave dhe transfertave tuaja - 24/7.