Këmbim Valutor Online

Llogaritësi i këmbimit valutor

Mos paguani shumë për këmbim valutor dhe transferta parash jashtë vendi. Përdorni llogaritësin e monedhës Paysera online dhe gjeni normën më të favorshme për ju në kohë reale.  

Këmbeni EUR në GBP,  USD, PLN dhe dhjetëra monedha të tjera në bankën online tonë ose në aplikacionin celular Paysera

Vetëm nga klientët Paysera mund të përdorin këtë funksionalitet. Hap një llogari sot dhe vazhdoni të këmbimin! 

#
#
#

Si të përfitoni kursin më të mirë të këmbimit valutor?

Klientë privatë

Siguroni çmimin më të mirë të ofruar nga Paysera, kur këmbeni deri në 500 EUR/muaj.

Gjithashtu, tarifa të favorshme zbatohen veçanërisht për ata që këmbejnë më shumë se 5000 EUR njëkohësisht. Tarifa speciale aplikohet automatikisht.

Klientë biznesi

Nëse kompania juaj këmben më shumë se 5000 EUR - aplikohen automatikisht norma më të mira. 

Në rast se biznesi juaj tregton jashtë shtetit dhe këmben shuma të mëdha në bazë mujore - na kontaktoni dhe ne do t'ju ofrojmë një kurs këmbimi që vështirë se mund të refuzohet.

Llogaritësi i këmbimit valutor online

Kontrolloni kurset e këmbimit në kohë reale dhe dërgoni para jashtë vendi 

Këmbim Valutor përmes aplikacionit

Mënyra më e mirë për këmbim valutor me Paysera është përdorimi i aplikacionit celular, i cili është pa pagesë, komod dhe i lehtë në përdorim. 

1. Hapni aplikacionin celular Paysera. 
2. Prekni transfertat. 
3. Zgjidhni – Këmbim Valutor. 
4. Vendosni monedhën dhe shumën që dëshironi të shisni, ose blini dhe konfirmoni. 

Paysera ju siguron llogari multi-monetare dhe ju mund të shikoni të gjitha monedhat tuaja në një vend – aplikacioni celular Paysera

#
#

Këmbeni EUR në GBP, EUR në USD dhe më shumë! 

Me Paysera, mund të këmbeni para në dhe nga rreth 30 valuta. 

Më të mirënjohurat janë EUR, GBP, USD, RUB, HUF, RON, BGN dhe PLN. Por ne gjithashtu mbështesim valuta e rralla si JPY (Yen Japonez), HKD (Hong Kong Dollar), INR (Rupee Indiane), madje edhe XAU (Gold) – e cila nuk është një monedhë saktësisht, por blerja e saj funksionon njësoj si këmbimi i rregullt i parave. 

Pyetjet më të shpeshta rreth këmbimit valutor online

Përgjigjet lidhur me dërgimin e parave jashtë vendit
  1. Llogaria. Ju duhet të jeni klient i Paysera për të përdorur këmbimin valutor Paysera. Nëse nuk jeni regjistruar ende, shkarkoni aplikacionin dhe hapni një llogari Paysera

  2. Rimbushja. Më pas duhet të keni para në llogarinë tuaj. Ju mund të rimbushni llogarinë tuaj duke kryer një transfertë bankare të rregullt në EUR, ose duke gjeneruar udhëzimet e rimbushjes nëse dëshironi t'i dërgoni vetes para në një monedhë tjetër.

  3. Këmbim. Nëse keni para në llogarinë tuaj dhe dëshironi t'i këmbeni - hapni aplikacionin, prekni mbi Transfertat pastaj - Këmbimi Valutor dhe kryeni një këmbimin.

  4. Balanca. Nëse dëshironi të shikoni balancën në monedha të ndryshme në aplikacion - shkoni në ekranin kryesor të llogarisë së pagesës dhe tërhiqni mbi balancën e shfaqur.

Nëse dëshironi të dërgoni para jashtë vendi (për shembull jo në EUR) mund të hartoni transfertën dhe para se të dërgoni të zgjidhni konvertimin automatik të parave, ose fillimisht të konvertoni në monedhën e dëshiruar dhe pastaj dërgoni përmes aplikacionit (ose web).

Kur përdorni metodën e parë - sistemi do të konvertojë shumën e saktë të nevojshme për transfertën.

Dërgimi i parave jashtë vendi përmes aplikacionit celular Paysera
Për të kryer një transfertë përmes aplikacionit, shkoni te Transfertat, më pas - Transfertë bankare, vendosni detajet e përfituesit, pastaj zgjidhni monedhën dhe llogarinë ku dëshironi të kryeni transfertën. Plotësoni pjesën e informacionit të kërkuar dhe konfirmoni transfertën. 

Dërgesa e parave jashtë vendi me Paysera online banking 
Hyni në bank.paysera.com, në menu në të majtë zgjidhni Transfertat > Transfertë bankare dhe plotësoni informacionin e kërkuar. 

Mos harroni të zgjidhni monedhën dhe llogarinë nga e cila dëshironi të kryeni transfertën.

Po. Ju mund të konvertoni monedhën si përmes aplikacionit Paysera, edhe versionit online. 
Përmes desktop - hyni në bank.paysera.com > në menu në të majtë klikoni në Valuta > Këmbim Valutor > Zgjidhni llogarinë, shumën dhe monedhën. Konfirmoni këmbimin dhe paratë do të shfaqen në llogarinë tuaj menjëherë. 

Po, një kurs këmbimi më i mirë aplikohet automatikisht, nëse këmbeni më shumë se 5000 EUR njëkohësisht (si në rastin e zotërimit të një llogarie private, edhe të llogarisë së biznesit). Dhe nëse këmbeni vazhdimisht shuma të mëdha parash, një tarifë më e mirë mund të ofrohet, pasi të kontaktoni Shërbimin e Kujdesit ndaj Klientit.