Ka diçka që nuk shkon?

Kontrolloni nëse ka ndonjë problem të njohur tashmë nga ne.

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit 24/7

Kujdesi në anglisht është në dispozicion të klientëve Paysera gjatë gjithë kohës me telefon +44 20 80996963.

Keni rënë pre e mashtrimeve?

Nëse keni humbur para nga mashtrimet apo keni dyshime se keni dhënë detajet e llogarive tuaja, ju lutemi kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur në [email protected]. Ne do të marrim masa menjëherë.

Lituania

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit

Pilaitės pr. 16, Vilnius
Oraret e punës: I-V, 8 AM - 6:30 PM, VI, 10 AM - 2:30 PM (UTC+3)3).

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+37052071558
+37070017217 (vetëm në gjuhën ruse)

Oraret e punës: I-V 8 AM - 10 PM, VI-VII 8 AM - 8 PM (UTC+3)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën lituaneze, ruse dhe angleze.

Letonia

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+371 67 881518
Oraret e punës: I-V 8 AM - 7 PM, VI 9 AM - 5 PM (UTC+3)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën letoneze, ruse dhe angleze.

Mbretëria e Bashkuar

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+44 20 80996963
24/7 Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën angleze.

Poloni

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+48 22 2062146
Oraret e punës : I-V 9 AM - 5 PM (UTC+3)
Shërbimi në gjuhën polake.

Bullgari

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit në Bullgari

Bulgaria, Sofia 1612, Ami Bue str. 84, fl. 4
Oraret e punës: I-V, 09:00 - 17:30 (UTC+3).

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+359 2 4949770
Oraret e punës: I-V, 09:00 - 17:30 (UTC+3)
Shërbim në gjuhët bullgare dhe angleze.

Spanjë

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+34 937 370 166
Oraret e punës: I-V 9 AM - 5 PM (UTC+3)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën spanjolle dhe angleze.

Estoni

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit

Tornimäe tn 5 Kesklinna linnaosa, Tallinn Harju maakond 10145
Oraret e punës: I-V 9 AM - 6 PM (UTC+)

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+372 6165022
Oraret e punës: I-V 9 AM - 6 PM (UTC+)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën estoneze, angelze dhe ruse.

Rumani

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+40 31 2295331
Orari i punës: I-V 9 AM - 5:30 PM (UTC+3)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën angleze dhe rumune.

Francë

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+33 1 86653416
Oraret e punës: I-V sistem orar, VI-VII 8 AM - 2 AM (UTC+2)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën frënge, arabe dhe angleze.

Gjermani

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+370 66 544 003
Orari i punës: I-V, 9 AM - 6 PM (UTC+2)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën gjermane dhe angleze.

Kosovë

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+383 38 607 607
+383 49 456 021
+383 49 456 023
Oraret e punës: I-V 09:00 - 18:00 (UTC+2)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën shqipe dhe angleze.

Ukrainë

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+380 947129938
Oraret e punës: I-V 9 AM - 6 PM (UTC+3)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën ukrainase, ruse dhe angleze.

Algjeri

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+33 1 86653416
Oraret e punës: I-V sistem orar, VI-VII 8 AM - 2 AM (UTC+1)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën frënge, arabe dhe angleze.

Shqipëri

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+355 4 450 0800
Oraret e punës: I-V 9 AM - 5:30 PM (UTC+ (UTC+2)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën shqipe dhe angleze.

Gjeorgji

Qendra e Shërbimit të Klientit në Gjerogji

Tbilisi 0112, Tsereteli ave. N4/2
Oraret e punës: I-V, 10 AM - 6:30 PM (UTC+4)

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+995 32 222 55 22
Orare e punës: I-V, 10 AM - 6:30 PM (UTC+4)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën gjerogjane dhe angleze.

Turqi

Shërbimi i kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+908503901945
Oraret e punës: I-V 10 AM - 6:30 PM (UTC+3)
Shërbimi i kujdesit ndaj Klientit në gjuhën turke dhe angelze.