NJE LLOGARI –
SHUMË MUNDËSI

Me një llogari Paysera IBAN, ju mund të transferoni para shpejt dhe lehtë në valuta të ndryshme nëpër botë. Transfertat në Europë (SEPA) janë PA PAGESË për klientët individual!
Mbeten ende shumë për të ofruar nga ne.

#
#

llogari IBAN e hapur online e cila gjithashtu është pa pagesë për klient individual dhe biznes të regjistruara në vendet SEPA.

#

Transferta të pakufizuara dhe pa pagesëmenjëherë në Eur, 24/7, gjatë gjithë vitit. transferta ndërkombëtare rreth globit me çmime të favorshme.

#

Këmbimi valutor në kohë reale në norma të favorshme në 30 valuta të ndryshme

#

Njëkartë pagesash pa kontakt për pagesa të përshtatshme dhe të sigurta aplikacioni celular me plot funksionalitete të tjera.

#

Transferta të Shpejta Ndërkombtare

  • Transfertat Eur (SEPA) janë pa pagesë dhe të pakufizuara për të gjithë klientët individual në numër dhe shumë, dhe për koston e biznesit vetëm 0,20 EUR.
  • Transferta të menjëherëshme (SEPA Instant) - në kohë reale, 24/7, gjatë gjithë vitit. Hyrëse dhe dalëse. Pa pagesë për klientët individual, të biznesit - 0,20 EUR.
  • Transfertat midis përdoruesve Paysera - brenda sekondave nga numri i telefonit ose adresa e emailit.

Norma të Favorshme të Këmbimit Valutor

  • Llogaria virtuale Paysera është multivalutore, që do të thotë që ju mund të mbani para në disa valuta njëkohësisht.
  • Norma ekuivalente ose më të mira të kursit të këmbimit prej atyre të ofruara nga bankat tregtare.
  • Kur këmbeni shuma të mëdha, sistemi automatikisht aplikon një zbritje.
#
#

Karta e Debitit pa Kontakt

  • Teknologjia "3-D Secure" i mban paratë tuaja të sigurta kur blini online.
  • Karta pa kontakt lejon pagesa të shpejta në POS me lexuesit e kartave NFC.
  • Mund të tërhiqni cash në të gjitha ATM-të që pranojnë karta Visa.
  • Llogaria e kartës është e ndarë nga llogaria kryesore, e cila lejon kontroll të thjeshtë të shpenzimeve tuaja.
  • Karta mund të porositet dhe administrohet me lehtësi përmes aplikacionit celular.

Aplikacion Celular i Favorshëm

  • MeAplikacionin Paysera të gjitha shërbimet kryesore - nga transfertat në konvertimin valutor - në majë të gishtave. Shumë më mirë sesa thjesht një llogari bankare online!
  • Njoftime lidhur me transfertat hyrëse në kohë reale.
  • Menaxhoni kartën tuaj të pagesës: kontrolloni balancën, transferoni para, ndryshoni limitet, shikoni një kujtesë të kodit PIN, ose bllokoni kartën, nëse nevojitet
  • Karakteristika të tjera për ta bërë jetën tuaj më të lehtë: një llogari të veçantë për kursimet, funksionaliteti 'Ndani Faturën', kërkesat për para, pagesa me kode QR dhe më shumë.
#
#

Llogaritë Biznes dhe Zgjidhjet e Pagesave

Është aq e lehtë, sa pagesa.
Thjesht regjistrohu dhe përdore!

Harroni çmimet e larta, transfertat e ngadalta dhe mundësitë e kufizuara.

Vendosni një botë pakufij për pagesat me Paysera!

Regjistrohu TANI
#