Shërbimi i inicimit të pagesave (PIS)

Shërbimi i inicimit të pagesës (PIS) – një metodë pagese e bazuar në një sistem të hapur bankar. Kjo u mundëson blerësve në internet që të zgjedhin bankën e tyre dhe, shpesh edhe pa u larguar nga dritarja e pagesës, të konfirmojnë pagesën për mallra ose shërbime. Është një alternativë më e lirë sesa shërbimi i njohur më parë Bank Link.

#
#
 Dritarja e pagesës PIS tashmë është e njohur nga shumë klientë në Europë.

 Shërbimi i inicimit të pagesës është i leçensuar dhe rregullohet nga Banka e Lituanisë.

 Të dy ofruesi PIS Paysera dhe bankat garantojnë sigurinë e të dhënave personale dhe fondeve të klientëve.

 24/7 shërbimi i kujdesit ndaj klientit në anglisht.
#
#
#
 Porosisni dhe administroni shërbimin në internet. 

 Ndiqni pagesat në kohë reale në një vend - llogarinë tuaj Paysera.  
 
 Ofrojini klientëve metoda të njohura pagese (përmes bankave të njohura, përfshirë Swedbank, SEB, Luminor, Revolut, N26, dhe në vazhdim).

#
#
#
#

Si të filloni të përdorni shërbimin e inicimit të pagesës?

Për të përdorur të gjitha përfitimet e ofruara nga PIS, tregtari duhet të hapë një llogari Paysera dhe të nisë të pranojë pagesa përmes Paysera

Nëse po përdorni portën e pagesave Paysera për pranimin e pagesave në internet dhe tani dëshironi të kaloni në shërbimin e inicimit të pagesës dhe të filloni të kurseni para - duhet ta zgjidhni këtë metodë në parametrat e projektit tuaj në llogarinë tuaj Paysera. 

Hyni në bank.paysera.com > Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e mia > Parametrat e Projektit > Parametrat e projektit të mbledhjes së pagesave.

Shko te metodat e Pagesës dhe zgjidh një vend. Ju do të shikoni bankat e ndryshme në dispozicion dhe metodat e pagesës së disponueshme me këto banka. Pranë çdo banke në dispozicion zgjidhni të përdorni shërbimin e inicimit të pagesës për të përpunuar pagesat dhe për të ruajtur ndryshimet.

Shërbimi i inicimit të pagesës – është alternativë më e lirë sesa Bank Link.  Shikoni tarifat e PIS.

Po, për të përdorur të gjitha përfitimet e ofruara nga shërbimi i inicmit të pagesës Paysera, duhet të regjistroheni në Paysera dhe të filloni të pranoni pagesa me portën e pagesave Paysera – Paysera Checkout.

Për këtë, hyni te bank.paysera.com > Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e mia > Parametrat e projektit > Parametrat e shërbimit të mbledhjes së pagesave > Pagesat e kredituese nën shërbimin e inicimit të pagesës vetëm pas pranimit të një pasqyre llogarie bankare.