Ne kemi punuar me Paysera prej 10 vitesh tashmë. Gjatë kësaj kohe jemi zgjeruar në 8 vende Europiane dhe Paysera na ofroi zgjidhje si payment gateway të qëndrueshme, të sigurtë dhe të besueshme dhe çmime të ulëta për secilën prej tyre.

Kęstutis Daukševičius, Drejtuesi i UAB Įrankia.lt
Varlė është partnere me Paysera prej më shumë se 10 vjet. Ne vlerësojmë besueshmërinë, fleksibilitetin dhe çmimet konkurruese që ofron Paysera. Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit këtu është i jashtëzakonshëm - konsulentët janë gjithmonë të këndshëm, i përgjigjen të gjitha pyetjeve tona dhe na ndihmojnë sa herë që na duhet. Faleminderit!

Marius Butauskas, CEO në Varlė.lt
Unë jam mirënjohës menaxherit të shitjeve për klientët e biznesit Martynas për përkushtimin e tij. Asnjëherë nuk kam menduar se mund të kishim fitime të dukshme financiare nga një transaksion kaq i thjeshtë, si konvertimi valutor. Ne nisëm të kursenim një sasi të konsiderueshme parash, prej askund. Kjo është njohja jonë e parë me "Paysera", dhe jam i sigurt se do të forcojmë bashkëpunimin.

Ignas Silevičius, menaxher zhvillimi në "Nookfamily.lt"
Në e-commerce zgjedhja e partnerit të duhur për pagesa është një nga pikat më kritike. Integrimet e kushtueshme me secilën bankë janë bërë të dhimbshme për ne, por Paysera ofron në një vend të gjitha mënyrat e përshtatshme të pagesës. Ne jemi duke zhvilluar biznes në Lituani, Letoni, Estoni dhe Paysera ka qenë partneri ynë për 5 vite tashmë. Mund të them që jemi të lumtur për zgjedhjen që kemi bërë dhe nuk jemi penduar kurrë për të. Ky sistem pagesash ofron norma të shkëlqyera të këmbimit valutor, transferta ndërkombëtare të shpejta, gjë që modernizon komunikimin me kompanitë e huaja. Paysera siguron integrim të lehtë me e-dyqanet dhe përmirësime të vazhdueshme, të dobishme dhe të mirëmenduara. Gjithashtu zgjidh çështjet shpejt.

Mindaugas Domarkas, menaxher i   „Diavolesa.lt“ dhe Batuskveras.lt
Ne jemi të kënaqur që mbajmë një llogari «Paysera». Të gjitha transfertat jo-urgjente kushtojnë vetëm 0.15 EUR, ndërsa bankat e tjera nuk ofrojnë çmime të tilla. Kjo është e rëndësishme për ne, pasi kompania jonë kryen shpesh transferta parash. Nuk ka asnjë tarifë të administrimit të llogarisë dhe kurset e këmbimit valutor janë shumë të mira. Ju mund të kuptoni menjëherë se sa para kurseni në krahasim me bankat e tjera. Nëse keni nevojë për një pasqyrë llogarie, punonjësit e Paysera gjithmonë reagojnë shpejt dhe ju merrni dokumentin brenda 3 orëve. Kur kemi pyetje, gjithmonë marrim përgjigjet e nevojshme. Llogaria Paysera është llogaria jonë kryesore e biznesit. Faleminderit.

Darijus Gudaitis, CEO i UAB Autoverus 
Faleminderit! Faleminderit sepse ne mund të kursejmë para, edhe duke paguar faturat. Faleminderit që jeni të përshtatshëm, modern dhe të shpejtë. Faleminderit, pasi është shumë mirë që kemi një partner biznesi të besueshëm.

Diana Zasimauskienė, CEO në UAB Grantus Projects 
Aftësia për të bërë pagesa paraprake në zonën tonë të biznesit është shumë e rëndësishme. Ne përpiqemi të sigurojmë lehtësi maksimale për klientët tanë në çdo hap dhe pagesat e shpejta dhe të sigurta online janë një pjesë e rëndësishme e kësaj. Ne synojmë të sigurojmë mundësinë për të zbatuar plane me vetëm disa klikime butoni, kështu që ne jemi të kënaqur që "Paysera" korrespondon në mënyrë të përkryer me vizionin tonë.

Paulius Šuksteris, menaxher i zhvillimit në Table.in 

Ne porosisim pajisjet kompjuterike dhe të kontrollit të aksesit nga vende të ndryshme. Meqenëse transfertat ndërkombëtare të parave janë të rëndësishme për ne, jemi të interesuar më së shumti në shpejtësinë, sigurinë dhe çmimin e tyre. Gjithashtu, me Paysera ne gjithmonë mund të kryejmë këmbim valutor në llogari sipas normës së disponueshme. Ne besojmë në këtë sistem të pagesave, pasi kompania zhvilluese UAB "Paysera LT" është një institucion i parasë elektronike i licensuar nga Banka e Lituanisë, sipas të cilës Paysera ofron çmimet më të ulëta për transfertat ndërkombëtare në Lituani.

Lukas Radvilavičius, Drejtues i UAB nSoft

Pasi filluam të përdorim shërbimin e transfertave ndërkombëtare "Paysera" , ne kursejmë 700 EUR në muaj për transfertat dhe adminstrimin e parave. Duke qenë kreu i kompanisë në aplikacionin tim Paysera unë mund të shoh fluksin e parave të çdo zyrë në Lituani, Letoni dhe Estoni në çdo kohë. Në këtë mënyrë kemi arritur transparencë më të lartë e cila na lejon të marrim vendime më të mira. Faleminderit për shërbimin tuaj profesional, ne gjithmonë ndjihemi të rëndësishëm me ju. Vazhdoni kështu!

Mindaugas Kazlauskas, themelues dhe CEO i UAB Synergium

Ne kemi punuar me "Paysera" për disa vite tashmë. Sistemi i pagesave dhe funksionalitet e tij të përshtatshme sjellin kënaqësi si për ne, ashtu edhe për klientët tanë, të cilët mund të paguajnë për shërbime të ndryshme të ofruara nga aeroportet lituaneze më shpejt dhe më lehtë.


Justinas Stepšys, Shefi i Shërbimeve të Jo-Aviacionit të Departamentit Tregtar të VĮ Vilniaus oro uostas

Sistemi Paysera është i pazëvendësueshëm, kur punoni me klientë të huaj - shpejtësia dhe çmimet e transfertave të parave kanë përmbushur plotësisht pritshmëritë tona. Unë ia rekomandoj këtë sistem të gjithëve jo vetëm në Lituani, por edhe në vende të tjera.

Tomas Šileikis, Drejtues i MB "Admix"

Paysera na ka ndihmuar të dalim nga epoka e gurit dhe të hyjmë në kohët moderne. Falë administrimit komod dhe të automatizuar të parave dhe regjistrimit, ne mund të përqendrohemi në përmirësimin e drejtpërdrejtë të veprimtarisë sonë. Klientët kanë ndjerë gjithashtu ndryshimet e sjella nga "Paysera" - ne nuk kemi marrë më ankesa në lidhje me konfirmimin e regjistrimit, pasi gjithçka kryhet pothuajse menjëherë.

Vytenis Benetis, CEO i Vilnius Challenge" shoqatës

Ne jemi duke punuar në sektorin e biznesit për biznes B2B dhe jemi mësuar të kryejmë veprime financiare nëpërmjet bankave. Duke filluar të përdorim zgjidhjet e ofruara nga Paysera, ne kemi vërejtur progres të ngjashëm me atë që kemi ndjerë kur kaluam nga veprimet fizike në banka tek e-banking. Është e shkëlqyeshme të përdorësh shërbime të tilla. Unë shpresoj që ata të zgjerojnë terrenin në treg dhe ne të gjithë do të jemi në gjendje t'i kushtojmë më shumë kohë aktivitetin tonë të drejtpërdrejtë.

Rolandas Valaitis, CEO në UAB Emovents

Kur zgjedhim shërbimet e ofruara nga Paysera, ne tashmë e dinim benefitet dhe komoditetin që prisnim. Ne përdorim këtë sistem për të regjistruar pjesëmarrësit e turneut më të madh të Lituanisë në basketbollin e të rinjve "Sprite" beteja e talentëve dhe pjesëmarrësve të kampeve të zhvillimit të aftësive të basketbollit ndërkombëtar. Dyqanet zyrtare e mallrave të federatës së basketbollit të Lituanisë përdor gjithashtu shërbimin Paysera për mbledhjen e pagesave. Ne u bëmë edhe më të bindur për komoditetin dhe fleksibilitetin e sistemit kur përdorim sistemin "Paysera Tickets" për të shitur bileta në basketbollin e U16 të Kampionatit Evropian për Meshkuj të vitit 2015 të mbajtur në Kaunas. Kjo na ndihmoi të shmangim çmime të larta të tarifuara nga sistemet e mëdha të biletarive dhe të shohim ardhura të menjëherëshme.

Rytis Sabas, Drejtor i Komunikimit dhe Marrëdhënies me Publikun në Federata e Basketbollit Lituanisë

Ne bashkëpunojmë me Paysera për shumë vite dhe nuk kemi dyshuar ndonjëherë për cilësinë e shërbimeve të saj. Sistemi i përshtatshëm i transfertave lejon përfititmin e parave në llogari brenda një kohe shumë të shkurtër duke ndjekur me lehtësi shitjet dhe kthimin e parave, pa ndonjë vështirësi. Ne rekomandojmë Paysera si një partner shumë të përgjegjëshëm, i kualifikuar dhe i besueshëm për projekte të ndryshme.

Darius Mikulis, CEO në PI Tarptautinis maratonas, organizues i maratonës Danske Bank Vilnius

Në fillim të vitit 2015 Shoqata Lituaneze e Marketingut ka lançuar një sistem informativ për regjistrimin e eventeve LiMA. Integrimi me Paysera është shumë i dobishëm - përdoruesit që paguajnë vetë tarifën e hyrjes (jo kompanitë) zakonisht përdorin Paysera. Ata mendojnë se sistemi është shumë tërheqës, pasi lejon të kryejë pagesa shumë të përshtatshme, me disa klikime butoni. Ndihma që i jepet administratës LiMA është e madhe - pagesat hyrëse kreditohen automatikisht, që do të thotë më pak punë manuale.
Me Paysera ne mund të ofrojmë shërbime më të mira për klientët tanë - pagesat kreditohen menjëherë, në sekondin që kryhen. Integrimi me Paysera ka ndihmuar Shoqatën Lituaneze të Marketingut për të arritur cilësi më të lartë të shërbimit.


Gintautas Kučas, CEO në Shoqata e Marketingut Lituanisë LIMA

Kalimi nga Paypal në Paysera ishte vendimi më i mirë i biznesit që ne bëmë. Ju uroj suksese dhe nëse vijnë kohë të vështira, unë jam gati të punoj vullnetarisht në kompaninë tuaj, një ditë të çdo muaji. Faleminderit!

Evgene Glebov, Drejtues i APM Agentuur LT

"MAMŲ MUGĖ" është panairi më i madh sezonal katër ditor i tregtisë dhe bamirësisë së veshjeve për fëmijët dhe gratë shtatzëna në shtetet Baltike, i cili ka nisur aktivitetin e tij në vitin 2012 dhe është realizuar 2-3 herë në vit. Në 2013, nisi bashkëpunimi ynë i zgjuar me Paysera, e cila është bërë pjesë e pandashme e panairit tonë.
Çdo pjesëmarrës i panairit ka një llogari Paysera të cilën e përdor për të paguar tarifën e hyrjes dhe për të marrë para për mallrat e shitura pas panairit. Gjatë tre orëve të para, të gjithë pjesëmarrësit mund të hyjnë në panair me bileta, të cilat gjenerohen në mënyrë efektive dhe të besueshme nga Paysera.
Ndihma më e madhe që panairi "Mamų mugė" merr nga Paysera është një dosje e gjeneruar që lejon transfertën e parave për të gjithë pjesëmarrësit në të njëjtën kohë. Ne i jemi mirënjohës Paysera për mbledhjen e përshtatshme të pagesave dhe shlyerjeve. Çdo gjë funksionon pa probleme, me besueshmëri dhe shpejtësi. Të gjitha shërbimet Paysera i shtojnë vlera të mëdha panairit "Mamų mugė".
Faleminderit për bashkëpunim të sigurt, efektiv dhe të besueshëm i cili kontribuon shumë në suksesin e panairit tonë.


Jurga Barbora Jauniškienė, Drejtuese e Mamų mugė

Ne vlerësojmë Paysera si një partner i besueshëm dhe i qëndrueshëm i pagesave që nga viti 2013. Ne e admirojmë Paysera për punë të saktë dhe në kohë, e cila na lejon që të sigurohemi që pagesat të kryhen në mënyrë cilësore dhe të besueshme. Është kënaqësi të bashkëpunojmë me ju.

Daria Bystrykh, Menaxheri i Klientëve të Biznesit në Xsolla

Duke zhvilluar platformën e dyqaneve e-shops verskis.lt nga viti 2008, ne jemi të bindur se benefitet e "Paysera LT" në e-dyqane janë të mëdha - ndihmon për të kursyer shumë kohë dhe lejon klientët të pranojnë para nga të gjitha bankat në Lituani, kartat e kreditit dhe kanale të tjera të grumbullimit të pagesave. Gjatë 11 viteve bashkëpunim, 700 klientë, të cilët kanë krijuar dyqane e-shops në sistemin tonë, janë bërë gjithashtu klientë të "Paysera LT", dhe gjatë gjithë këtyre viteve ne nuk kemi dëgjuar asnjë mendim negativ për këtë! Kjo është arsyeja pse ne punojmë me "Paysera LT" dhe jemi të lumtur t'ua rekomandojmë atë të tjerëve.

Vitalijus Dubietis, Drejtues i UAB Evispa
Paysera ofron normat e kursit të këmbimit më të favorshme në treg dhe shpejtësinë më të mirë të transfertave, kjo është arsyeja pse ne kemi zgjedhur Paysera. Në tregtinë elektronike (e-commerce) shpejtësia është një nga karakteristikat thelbësore; kështu, duke kryer transferta ndërkombëtare për ofruesit përmes sistemit Paysera ne kursejmë kohë dhe para. Ndërkohë, klientët tanë janë të kënaqur me një metodë blerje më të shpejtë dhe të përshtatshme.

Dainius Liulys, CEO i UAB Pigu.lt
Ne kemi përdorur Paysera për rreth 4 vite tani. Paysera na ndihmoi të ndryshojmë rregullat e tregut, sepse ne mund të mbledhim pagesa në Lituani shumë lehtë - me ndihmën e API, gjithçka është 100% e automatizuar. Ne marrim pagesa nga 100 vende duke përdorur partnerë dhe metoda të ndryshme Paysera. Lituania ka nevojë për të paktën një bankë të orientuar drejt komoditetit të përdoruesit dhe drejt zhvillimit sëbashku me përdoruesin, dhe është mirë të dihet se ka të tillë. Një institucion friendly i pagesave, ku mund të zgjidhni çështjet e lidhura me kompaninë menjëherë dhe pa u larguar nga zyra juaj.

Filip Borcov, Drejtues i B1.lt
Një nga mënyrat e pagesës për mallrat - Paysera, të cilën e kemi integruar në dyqanet tona e-shops Bigbox.lt, Toybox.lt dhe Bigbox.ee, na garanton besueshmëri, siguri, stabilitet dhe efikasitet. Cilësi e shkëlqyer shërbimi dhe kujdesi ndaj klientit. Ekipi i sistemit të pagesave Paysera vazhdimisht zbaton zgjidhje të reja dhe ofron një larmi mënyrash pagese që klientët duan vërtetë. Kjo na jep fleksibilitet, dhe për këtë arsye me ndihmën e shtojcës Paysera ne mund të rrisim shitjet tona.

Edgaras Pilius, Drejtor Komercial i JSC “Electronic Trade“, bigbox.lt