Benefitet dhe mundësitëVetë-shërbim për krijimin e eventeve

Krijoni, administroni dhe editoni vetë eventin tuaj në çdo kohë. Shtoni lloje të reja të biletave, ndryshoni çmimet dhe aktivizoni kode zbritje.

Evente pa pagesë falas

Po organizoni një event pa pagesë? Përdorni sistemin Paysera Ticket pa asnjë pagesë.

Funksionaliteti i zbritjes

Shtoni numrat e biletave të shitura duke përdorur sistemin e avancuar të zbritjes. Publikoni promovime të ndryshme dhe analizoni efektivitetin e tyre.

Shumë metoda pagese

Biletat për eventet mund të shiten tek klientët kud në botë, të cilët mund të paguajnë përmes metodës së pagesës së zakonshme dhe valuta.

Aplikacioni pa pagesë për kontrollin e biletave

Biletat kontrollohen me çdo pajisje celulare me sistemin operativ Android duke përdorur pa pagesë aplikacioninPaysera Tickets.

Çmimi më i ulët në treg

Zyrtarisht e publikuar pricing do të tejkalojë pritjet tuaja dhe do të lë pas çdo ofertë tjetër në treg. Nuk ka tarifa të tjera për blerësin.

Të ardhura në kohë reale

Të ardhurat në llogarinë tuaj Paysera kreditohen në kohë reale. Administroni paratë menjëherë, sapo blerësi të blejë bileta për eventin tuaj.

Mbledhja e të dhënave plotësuese nga blerësit

Dëshironi të shisni bileta, por jo vetëm, gjithashtu të mblidhni të dhëna të tjera për blerësin?
Vendosni një formular për blerësin për të plotësuar për secilin event.

Mjeti i biletarisë

Integrimi i shpejtë dhe i thjeshtë i shtojca e zgjedhjes së biletës në faqen ueb tuaj.

Biletat e sezonit

Gruponi evente të ngjashme sëbashku - në rast të kurseve të artit ose lojërave sportive, mund t'i gjeni të gjitha në një vend. Edhe më shumë funksionalitete - shisni një biletë për të gjitha eventet në grupi dhe mundësoni pjesëmarrësit në event të shesin përsëri biletat e tyre, kështu që asnjë vend të mos humbasë!

Biletat me përdorim të shumëfishtë

Një biletë - shumë opsione! Tani mund të personalizoni një biletë që do të përdoret disa herë, e cila është e përsosur për anëtarësimet në palestër, klasat e jogës dhe kurse të ndryshme të përbëra nga disa seanca.

Llogaria e blerësit

Blerës i lumtur - shitës i lumtur. Nuk ka më bileta të humbura, evente të humbura dhe pengesa të tjera. Tani blerësit e biletave mund të kenë gjithçka në një vend - personal vetjak llogaria e blerësit.

Jeni duke organizuar një event të zgjeruar jo standard?Kontaktoni me Shërbimin eKujdesit ndaj Klientit përmes telefonit 038600400
ose përmes email.