Hapja e një Llogarie Biznesi në Paysera

Fillo të marrësh pagesa për biznesin tënd, përfito nga normat e favorshme të këmbimit valutor dhe kryej transferta të lira. Të gjitha këto dhe më shumë me llogarinë e biznesit Paysera - shkarko Paysera Super App dhe fillo sot!
#

HAPI 1. Krijo një llogari personale në Paysera

 1. Hape aplikacionin dhe zgjidh gjuhën tënde
 2. Prek 'Krijo Llogari'
 3. Vendos numrin e telefonit
 4. Krijo një fjalëkalim
 5. Kliko tek termat dhe kushtet
 6. Konfirmo numrin e telefonit
 7. Vendos një kod PIN të fortë
 8. Lejo ID me prekje ose fytyrë

Rregjistrimi u krye!

#

HAPI 2. Verifikimi dhe identifikimi

 1. Prek mbi njoftime për të përfunduar identifikimin
 2. Vendos adresën e email, merr kodin konfirmues dhe konfirmo adresën e email
 3. Përfundo pyetësorin
 4. Konfirmo se informacioni është korrekt dhe përfundo identifikimin
 5. Zgjidh shtetin e sigurimit të dokumentit dhe tipin e dokumentit
 6. Pregatit dokumentin dhe fotografoje
 7. Bëj një selfie

Urime! Llogaria juaj personale u hap. Tani, përdor të njëjtat detaje për hyrje dhe hap një llogari biznesi.

#

HAPI 3. Hap një llogari biznesi

Për të hapur një llogari biznesi pranë Paysera duhet të jeni administratori i kompanis, ose një person i autorizuar me prokurë. një nga dokumentet e kërkuar është lista e aksionerëve – është një dokument zyrtar nga Qendra Kombëtare e Regjistrimit . Nëse faqja e Qendrës Kombëtare e Regjistrimit në shtetin tuaj nuk është e hapur për publikun, dokumenti duhet të konfirmohet nga noteri ose të nënshkruhet me e-nënshkrim e kompanisë. Dokumenti duhet të paraqesë të gjithë përfituesit e kompanisë.

 1. Përmes shfletuesit: Kliko në profilin tënd dhe zgjidh ‘Hap llogari biznesi’. Nga aplikacioni: Prek ⚙️ dhe zgjidh 'Llogari biznesi' dhe ‘Hap llogari biznesi’.
 2. Selekto shtetin e regjistrimit dhe vendos kodin e regjistrimit
 3. Prek ‘Kontrollo'
 4. Nëse shteti i regjistruar nuk është në listë, zgjidh ‘Shtet tjetër’
 5. Vendos të gjitha informacionet e kërkuara dhe ngarko dokumentet
 6. Dokumentet e kërkuara: dokumenti i regjistrimit të kompanisë, dokumenti ku përcaktohet drejtori i kompanisë, lista e aksionerëvet
#