Veprime cash

Tarifat dhe kushtet për operacioet cash sipas vendit

Lituani

Vendet e Cash-in/outCash-in dhe cash-out në Lituani mundësohet vetëm në EUR.
Vendi Adresa dhe oraret e punës Komisioni për cash-in Për t'u dhënë kur kryeni një veprim cash-in Komisioni për cash-out Për t'u dhënë kur kryeni një veprim cash-out
Terminalet "Perlas” (përveçse për Circle K, Expressmarket, Norfa, Ermitažas, Lietuvos paštas) www.perlopaslaugos.lt
Në mbarë Lituaninë, I–VII
1 EUR
Shuma maksimale pë një veprim cash-in është 1000 EUR
Kodi i shumfishtë i rimbushjes* 1,00 EUR
(nga 7 Korriku 2024, 0,15 EUR + 1 %)
Shuma maksimale është 500 EUR
Karta e pagesve Visa
MAXIMA Lietuva
 
www.maxima.lt
Në mbarë Lituaninë, I–VII
0,60 EUR
Shuma maksimale për një veprim cash-in është 600 EUR
Multiple top-up code* Service is not provided -
Lietuvos spauda dhe kioskat Narvesen www.narvesen.lt
Në mbarë Lituaninë, I - VII
Service is not provided - 0,50 EUR
Shuma minimale është
10 EUR
Shuma maksimale është
500 EUR
Një kod një-përdorimësh për cash-out në aplikacionin celular Paysera

* Një kod shumë përdorimësh i gjeneruar nga sistemi Paysera në dritaren e rimbushjes së llogarisë, ose në aplikacionin celular. Në Lietuvos spauda dhe kioskat Narvesen ju mund t'ia thoni kodin arkëtarit në vend që t'a paraqisni atë.
** Një kod rimbushës një-përdorimësh gjenerohet nga sistemi Paysera në dritaren rimbushjes së llogarisë. Ju gjithashtu mund t'ia thoni kodin arkëtarit në vend që t'a paraqisni atë.
*** Dokumenti identitetit ID dhe numri i telefonit celular të lidhur me llogarinë Paysera tuaj. Do të përfitoni një mesazh SMS në numrin e telefonit me një kod konfirmues të cilin duhet t'ja paraqisni arkëtarit.

Operacionet cash në degën Paysera (Pilaitės pr. 16, Vilnius)Operacionet cash në degë janë në dispozicion për monedhat e mëposhtme: EUR, USD, GBP, PLN.

Oraret e punës: I-V 8 AM - 6:30 PM, VI 10 AM - 2:30 PM

Arkëtoni

Shërbimi Tarifa
në llogarinë personale në euro, për klientët privatë Free
në llogarinë personale në euro, për klientët e biznesit 0,06 %, por jo më pak se 1,00 EUR për transaksion
në llogarinë personale në monedhën USD, GBP, PLN 0,60 %
këmbimi i kartmonedhave për prerje më të vogla 0,50 %

SHËNIM! Monedhat në degë as nuk pranohen, as nuk lëshohen. Gjithashtu ne nuk shkëmbejmë, ose nuk pranojmë kartëmonedha të konsumuara, të dëmtuara dhe jashtë qarkullimit.

Tërhiqni

Shërbimi Tarifa
nga llogaria personale për klientët individë 0,40 % nga vlera, por jo më pak se 1 EUR për një transaksion.
nga llogaria personale për klientët e biznesit 0,40 % nga vlera, por jo më pak se 1 EUR për një transaksion
nga llogaria personale për klientët individë dhe të biznesit në monedhat USD, GBP, PLN Falas
(ju rekomandojmë të kontrolloni në degë gjendjen e balancës për këto monedha, para se të tërhiqni në cash)

Veprime të tjera në cash

>
Shërbimi Tarifa
Transferta të brendshme, lokale, ose ndërkombëtare
(+ tarifa për transfertën sipas tarifave të transfertave standarde)
1,00 EUR
Pagesat për shërbimet utilitare, TV kabllor dhe të ngjashme Shërbimi nuk ofrohet në degë
Këmbimi valutor Shërbim i padisponueshëm në degë

Letoni

Vendet cash-in/out

Vendi Adresa dhe orari i punës Monedha Tarifa për cash-in Tarifa për cash-out
Money Express www.moneyexpress.lv
 • Riga, Slokas iela 115, Maxima XXX, I-V 10 AM - 9 PM, VI - 10 AM - 8 PM, VII - 10 AM - 8 PM
 • Riga, A. Saharova iela 2, MEGO 2, I-V 10 AM - 9 PM, VI - 10 AM - 8 PM, VII - 10 AM - 6 PM
 • Riga, Deglava iela 67, Maxima XXX, I-V 10 AM - 9 PM, VI - 10 AM - 8 PM, VII - 10 AM - 8 PM
 • Riga, Lāčplēša iela 88, I-V 10 AM - 5 PM
 • Riga, Merķeļa iela 12, I-VII 9 AM - 8 PM
 • Riga, Stacijas laukums 4, Centrālā stacija, I-V 10 AM - 8 PM
 • Riga, Dižozolu iela 2, MEGO, I-VI 10 AM - 8 PM, VII 10 AM - 6 PM
EUR 0,8 % from the amount, but not less than 1,50 EUR
Vlera maksimale për një veprim cash-in është 7000 EUR
1,2 % from the amount, but not less than 1,50 EUR
Vlera maksimale për një veprim cash-out është 7000 EUR
Money Express www.moneyexpress.lv
 • Riga, Maskavas iela 257, AKROPOLE, I-VII 10 AM - 9 PM, VI - 10 AM - 8 PM, VII - 10 AM - 8 PM
EUR 0,8 % nga shuma, por jo më pak se 1,50 EUR
Vlera maksimale për një veprim cahs-in është 15000 EUR
1,2 % from the amount, but not less than 1,50 EUR
Vlera maksimale për një veprim cash-out është 15000 EUR
E-Lats* www.e-lats.lv
Adresat dhe orari i punës i vendndodhjeve të shërbimit ndaj klientit
EUR 0,8 % nga shuma, por jo më pak se 2,00 EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-in ë7shtë 9999 EUR
1,2 % fnga shuma, por jo më pak se 2,00 EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-out është 9999 EUR

* SHËNIM! Shërbimet janë të disponueshme vetëm për ato kompani që kanë kryer më parë transaksione në ndonjë nga degët e E-Lats.

Estoni

Vendet cash-in/out

Vendi Adresa dhe oraret e punës Monedha Komisioni i Cash-in Komisioni i Cash-out
Money Express www.moneyexpress.ee
 • Tuulemaa 20, 10316, Tallinn - Stroomikeskus, I - VII 10:00 - 21:00
 • Mustakivi Center -Mahtra 1, Tallinn, 13811, I-V 10:00 - 20:00, VI-VII 10:00 - 17:00
 • Aia 5, 10111, Tallinn, I - V 09:00 - 18:00, VI 10:00 - 15:00
EUR


1,2 % nga shuma, por jo më pak se 2,5 EUR 1,7 % nga shuma, por jo më pak se 2,5EUR

Bullgaria

Vendet e cash-in/out

Vendi Adresa dhe oraret e punës Monedha Komisioni i cash-in Komisioni i cash-out
Easy Pay shikoni hartën BGN 1,50 % nga shuma, por jo më pak se 0,45 BGN
 • 0-1000 BGN - nga 0,307,27 BGN
 • 1000,01-3000 BGN - nga 7,5912,96 BGN
 • 3000,01-5000 BGN - nga 14,3520,55 BGN

Kosovë

Vendet cash-in/out

Vendi Adresa dhe oraret e punës Monedha Komisionet e Cash-in/out për klientë individë Komisionet e Cash-in/out për klientë biznesi
Paysera Kosova Rr. Perandori Justinian, No 132, 10000 Prishtina, 09:00 - 17:00. EUR
 • 0-200 EUR – 1,00 EUR
 • 201-2000 EUR – 3,00 EUR
 • 2001-5000 EUR – 5,00 EUR
 • 5001-9999.99 EUR – 7,00 EUR
 • 0-350 EUR – 2,00 EUR
 • 351-2000 EUR – 3,50 EUR
 • 2001-5000 EUR – 5,00 EUR
 • 5001-9999.99 EUR – 10,00 EUR
Këmbimore Hyseni Pejë, Eliot Engel, I-VI 08:00 - 17:00. EUR
 • 0-200 EUR – 1,00 EUR
 • 201-2000 EUR – 3,00 EUR
 • 2001-5000 EUR – 5,00 EUR
 • 5001-9999.99 EUR – 7,00 EUR
 • 0-350 EUR – 2,00 EUR
 • 350-2000 EUR – 3,50 EUR
 • 2001-5000 EUR – 5,00 EUR
 • 5001-9999.99 EUR – 10,00 EUR
Vendi Adresa dhe oraret e punës Monedha Komisioni për cash-out
Posta e Kosovës
 • Prishtinë, Rr.Agim Ramadani–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Prishtinë, Rr.UQK– se nr.246 I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Prishtinë, Dardani–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Prishtinë, Kodra e Diellit–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Prishtinë, Rr. "Tring Smajli"pn I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Besianë, Rr.Zahir Pajaziti–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Kastriot, Sheshi i Skenderbeut–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Fushë Kosovë, Rr.Nëna Terezë p.n / (MPB) I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Drenas, Rr.Fehmi dhe Xhevë Lladrovci–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Lypjan, Rr.Adem Jashari–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Graçanicë, Graçanicë–p.n I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Prizren Adem Jashari pn., Prizren I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Malishevë Gjergj Kastrioti–Skenderbeu p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Rahovec Xhelal Hajda – Toni p.n. ,Rahovec I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Suharekë 560 Brigada 123,Suharekë I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Dragash 480 Rruga e Dëshmorëve, Dragash I–V 08:00–15:00 VI 08:00–13:00
 • Mitrovicë rr.Afrim Zhitia pn. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Vushtrri rr.Dëshmorët e kombit pn. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Skënderaj rr.Sheshi Adem Jashari pn. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Pejë Rr. Mbretresha Teutë 63 I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Pejë Rr. TMK–së I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Klinë Rr. Abedin Rexha p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Istog Rr. 2 Korriku p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Gjakovë Rr.UÇK I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Gjakovë Fshati Rogovë I–V 08:00–15:00 VI 08:00–13:00
 • Deçan Sheshi Mentor Tolaj I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Junik Junik 08:00–20:00 08:00–19:00
 • Gjilan Rr. Adem Jashari p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Viti Rr. Adem Jashari p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Kamenicë Rr. Skenderbeu p.n. I–V 08:00–16:00 VI 08:00–16:00
 • Ferizaj rr.Dëshmorët e Kombit pn. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Kaçanik rr.Rruga e UÇK–së nr.68 I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Shtërpcë Shtërpcë afër objektit të KK–Shterpcë I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Hani i Elezit rr.Dëshmorët e Kombit nr.45 I–V 08:00–15:00 VI 08:00–13:00
 • Shtime rr.Ahmet Shtimja nr.36 I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
EUR
 • 0–100 EUR – 1 EUR
 • 100.01–500 EUR – 3 EUR
 • 500.01–1000 EUR – 5 EUR
 • 1000.01–2000 EUR – 8 EUR
 • 2000.01–5000 EUR – 9 EUR

Shuma maksimale për nje veprim cash-out është 5000 EUR

Vendet cash-in/out

Vendi Për t'u dhënë kur kryeni një veprim cash-in Komisioni për cash-in Për t'u dhënë kur kryeni një veprim cash-out Komisioni për cash-out
ATM – Prishtinë, Pejton Str. Perandori Justinian, No. 130 24/7 Kodi QR FALAS Barkodi
 • Deri në 200 EUR (përfshirë)– 1 EUR
 • 201 – 1000 EUR – 2,5 EUR
 • 1001 – 1999 EUR – 5 EUR
 • 2000 – 2999 EUR – 7,5 EUR
 • 3000 – 3999 EUR – 10 EUR
 • 4000 – 4999 EUR – 12,5 EUR
 • 5000 – 5999 EUR – 15 EUR
 • 6000 – 6999 EUR – 17,5 EUR
 • 7000 – 7999 EUR – 20 EUR
 • 8000 – 8999 EUR – 22,5 EUR
 • 9000 – 9999 EUR – 25 EUR
 • From 10000 EUR – 30 EUR
ATM – Prishtinë, Rruga B, (Spar Supermarket) 7 AM – 11 PM
ATM – Prishtinë, Prishtina Mall 10 AM – 10 PM
ATM Shell – Prishtinë, Veternik 1 (Shell) 24/7
ATM Shell – Hani I Elezit, Str Adem Jashari (Shell) 24/7
ATM Shell – Mitrovice E80 (Shell) 24/7

KUJDES! Limiti ditor për cash-out është 1000 EUR

Shqipëri

Tëheqja dhe arkëtimi i parave cash

Vendi Adresa dhe oraret e punës Monedha Komisioni për tërheqje dhe arkëtim
Aladini - Bllok Tiranë, Rr. Ismail Qemali, I-VII 08:00-22:00 ALL Deri në 30,000 ALL - 0 ALL
30,001 ALL në 50,000 ALL - 50 ALL
50001 ALL to 100000 ALL - 100 ALL
Raea Shërbim Financiar Tiranë, Rr. Perlat Rexhepi, I-VII 08:00-17:00 ALL 1,5 % e vlerës, jo më pak se 200 ALL për transaksion
Universal.al Shkodër, Rr. Qemal Draçini 4001, I-VII 08:00-20:00 ALL % e vlerës, tarifa minimale 100 ALL - tarifa maksimale 500 ALL për transaksion
Ultra C.E.P
 • Berat, Bulevardi Republika, I-VI 08:00 - 20:00
 • Gjirokastër, Bulevardi 18 Shtatori 6002, I-VI 07:15 - 20:00
 • Lushnje, Qendra Metropol, I-VI 08:00 - 19:00
 • Sarandë, Rr. e Flamurit, I-VI 08:00 - 18:30
 • Tiranë, Komuna e Parisit Kika 2, I-VI 08:00 - 21:00
 • Mëzez përballë Top Channel, Tirana, I-VI 8:00-21:00
ALL 0,5 % e vlerës, tarifa minimale 100 ALL - tarifa maksimale 500 ALL për transaksion

Gjeorgji

Vendet Cash-in/out
Vendi Adresa dhe orari i punës Monedha Traifa e cash-in/out për klientët privatë Tarifa cash-in/out fee për klientët e biznesit
Paysera Bank Gjeorgji Tbilisi, Tsereteli Avenue 4/2 I - V 10 AM - 6 PM GEL Cash-in: falas
Cash-out: deri në 1500 GEL - falas, 1500 GEL dhe më shumë se - 0,2 %
Cash-in: falas
Cash-out: 0,1 %, minimumi 1 GEL
EUR, USD Cash-in: falas
Cash-out: up to 500 EUR/USD - falas, 500 EUR/USD dhe më shumë se - 0,4 %
Cash-in: falas
Cash-out: 0,4 %, minimumi 1 EUR/USD