Transferoni në kartë

Funksioni "Transferimi në kartë" i Paysera u lejon klientëve privatë të transferojnë me lehtësi fonde në Ukrainë, drejtpërdrejt në kartën e një klienti privat të PrivatBank. Për të përdorur këtë veçori, thjesht hyni në llogarinë tuaj Paysera, zgjidhni Transferim PrivatBank, plotësoni detajet e kërkuara dhe futni katër shifrat e fundit të numrit të kartës PrivatBank të marrësit në fushën Numri i llogarisë. Ky proces i shpejtë dhe i lehtë eliminon nevojën për kohë të gjata pritjeje dhe vonesa të panevojshme, duke mundësuar një përvojë të pandërprerë transferimi. 
Tipi i dërguesit Banka përfituese/ lokacioni Shteti dërgues Shteti përfitues Tarifa Monedha Pranuar për ekzekutim Mbërrin tek përfituesi's bank/ location
Klientë individë PrivatBank Globale, përveç atyre të ndaluara më shumë informacion... Ukrainë (pa tarifë fikse) 1,5 % nga vlera e transferuar EUR 24/7/365 deri në 10 minuta