Transferta parash në kesh tek të afërmit kur ata kanë nevojë në të njëjtën ditë

Të afërmit ose miqtë tuaj preferojnë të marrin një transfertë në para kesh? Ne bashkëpunuam me kompanitë kryesore të remitancave si Ria, PrivatBank dhe Globus për t'ju ofruar transferta të parave kesh me tarifa të përballueshme.

Ju duhet të jeni një klient Paysera për të kryer një transfertë parash.

#

Transfers for cash pickup to Ukraine

Transferta për tërheqje parash në Ukrainë

#
Paratë mbërrijnë në 10 min.

Tërheqje në 500,000 vendndodhje Ria

Tarifa e komisionit: nga 3.5 EUR + 0.7%

Transferimi i monedhës: EUR, USD, GBP

Të lirë për të tërhequr para!
MË SHUMË
#
Paratë mbërrijnë në 10 min.

Tërheqje në >5,700 ATMs and >1,000 degët e PrivatBank

Tarfia e komisionit: nga 2.3%

Transferimi i monedhës: EUR

Të lirë për të tërhequr para!
SË SHPEJTI!
#
Paratë mbërrijnë në 10-20 min.

Tërheqje në 150 vendndodhje Globus

Tarfia e komisionit: 2.3%

Transferimi i monedhës: EUR

Të lirë për të tërhequr para!
MË SHUMË