Rekomandoni dhe fitoni para

Për shkak të çështjeve teknike, programi i referuesve është përkohësisht i deaktivizuar. Ata që tani më janë duke fituar para nga përdoruesit e ftuar prej tyre nuk do të preken, por asnjë klient i ri nuk mund të shtohet duke përdorur lidhje referuese prej 18 maj 2020.

Pranimi i shpërblimit

Ju mund të fitoni 10% të fitimit nga secili klient që keni rekomanduar. Shpërblimi paguhet në llogarisë Paysera tuaj në monedhën kryesore në ditën e 10-të të muajit të ardhshëm. Ju mund të shpenzoni paratë tuaja sapo t'i merrni!

Pjesëmarrja në program

Te dy klientët Paysera të biznesit dhe individual, të cilët kanë aktivizuar programin e referuesit në parametrat e llogarisë së tyre, mund të marrin pjesë në program. Pjesëmarrja në programin e referuesit është falas ose afat kohor. Në mënyrë që të merrni pjesë në program dhe të fitoni para, ju lutemi regjistrohuni në Paysera, porosisni shërbimin e programit të referuesit dhe ndani lidhjen tuaj unike të regjistrimit.

Tërheqja e më shumë përdoruesve

A po mendoni për mënyra sesi mund të tërheqni më shumë klientë dhe t'i inkurajoni ata të bashkohen? Tregojuni miqve tuaj për përfitimet dhe shërbimet e Paysera. Ndani përvojën tuaj dhe lidhjen unike të regjistrimit në rrjetet sociale, forume, etj. Ne ju kemi përgatitur disa banderola të cilat mund t'i përdorni në faqen tuaj ose në profilin e rrjetit social.

Si të filloj?#
Regjistrohu ose hyr në Paysera
#
Aktivizoni programin e referuesve
#
Rekomandoni Paysera duke ndarë lidhjen unike