Benefitet dhe mundësitëNuk ka taksa administrative

Nuk ka tarifa të tjera për administrim apo mirëmbajtje. Tarifa e komisionit është e ngarkuar vetëm për një pagesë të suksesshme.

Çmimi më i ulët në treg

Të lodhur nga pagesa e komisioneve të larta për transaksionet me karta debiti? Tarifa e komisionit për pagesa celulare është deri 2 herë më e ulët.

Aplikacioni celular

Nuk përdorni sisteme të mirënjohura POS për regjistrat e parave cash? Pa problem. Ju përfitoni benefitet e kësaj zgjidhje thjesht duke përdorur aplikacionin celular Paysera, i vlefshëm në IOSdhe Android.

Më shumë klientë të shërbyer

Të dërgosh faturën te klienti, të marrësh paratë dhe të kthesh kusurin kërkojnë shumë kohë. Lejoni që klientët tuaj të paguajnë në mënyrë të pavarur dhe që stafi juaj të shërbejë më shumë klientë.

Pagesat me një telefon celular

Klientët mund të paguajnë për mallrat ose shërbimet tuaja me vetëm disa klikime përmes telefonit celular. Metodë e shpejtë, e përshtatshme dhe moderne e pagesës.

Modulet për sistemet POS me popullaritet

Përdorni sistemin Rkeeper, Presta ose nSoft POS për regjistrat e cash? Pastaj mund ta instaloni modulin tonë për pagesat celulare në vetëm 1 orë.

Të ardhura në kohë reale

Paratë kreditohen në llogarinë tuaj Paysera menjëherë pasi klienti paguan mallrat ose shërbimet. Administroni paratë tuaja menjëherë.

Nga t'ja nis?#

Hapni një llogari Paysera.

#

Kontaktoni Shërbimin e Kujdesit ndaj Klientit

#

Ne do të kujdesemi për instalimin e zgjidhjes në POS-in tuaj.