PërdorniApple Pay me Paysera Visa

Shijoni të gjitha përfitimet e kartës Paysera Visa gjatë përdorimit me Apple Pay. Është mënyrë e shpejtë, e lehtë, e sigurtë dhe personale për të paguar dhe është gjithmonë me ju. 

Shtoni kartën tuaj Paysera Visa në Apple Pay dhe filloni të paguani menjëherë me iPhone ose Apple Watch. 

Përdorni Apple Pay kudo që shihni një nga këto simbole:

Pagesa pa kontakt
Apple Pay
Apple Pay me kartën Paysera Visa

Pagesa të shpejta, të lehta dhe të sigurta 

#

Shpejt

Duhen pak momente për të konfiguruar kartën tuaj Paysera Visa dhe madje edhe më pak për të paguar me të përmes Apple Pay. 

#

Lehtë

Pagesat autorizohen duke përdorur identifikimin biometrik të Touch ID ose Face ID - është pa kontakt dhe pa mund. 

#

I Sigurtë

Numri i plotë i kartës suaj nuk ruhet kurrë në pajisjen tuaj ose në serverat e Apple dhe nuk mund të ndahet me tregtarët.

Si të shtoni kartën tuaj Paysera Visa në Apple Pay?

Të shtoni kartën tuaj në Apple Pay është e thjeshtë. Ja si të filloni.

Përmes aplikacionit Paysera:

Hapni aplikacionin, shkoni te Kartat dhe do të shihni butonin "Shto në Kuletë" ndër kartat që nuk janë ende të lidhura me Apple Pay.

Nëse nuk e keni aplikacionin Paysera në iPhone tuaj, shkarkojeni atë falas në App Store.

Përmes Kuletës Apple:


iPhone

Hapni aplikacionin Kuleta në iPhone tuaj dhe prekni lehtë mbi "+" për të shtuar kartën. 

Apple Watch

Shkoni tek aplikacioni Apple Watch në iPhone tuaj dhe zgjidhni "Kuleta & amp; Apple Pay ”. Pastaj prekni lehtë mbi - "Shto Kartë Krediti ose Debiti".

iPad

Shkoni te Parametrat, hapni "Kuleta & amp; Apple Pay ”dhe zgjidhni“ Shto Kartë Krediti ose Debiti ”.

MacBook Pro

Në një MacBook Pro me Touch ID, shkoni te System Preferences, zgjidhni “Kuleta & amp; Apple Pay ”, më pas prekni shenjën“ + ”për të shtuar një kartë.

Pyetjet më të shpeshta 

Apple Pay është mënyra e lehtë dhe e sigurt për të paguar në dyqane, në aplikacione dhe në internet me iPhone, Apple Watch ose pajisjet e tjera të Apple. 

Paguaj online 

Për të paguar në aplikacione dhe në faqet e internetit në Safari në iPhone dhe iPad tuaj, zgjidhni Apple Pay në arkë dhe përfundoni pagesën duke përdorur Face ID ose Touch ID.

Për të paguar në faqet e internetit në Safari në iMac tuaj, zgjidhni Apple Pay dhe përfundoni pagesën duke përdorur iPhone ose Apple Watch. Në MacBook Pro, paguani duke përdorur Touch ID në Touch Bar.

Paguaj në dyqane

Për të paguar me Face ID, kliko dy herë në butonin anësor, shiko ekranin tënd, më pas mbaje iPhone pranë lexuesit. Për Touch ID, mbajeni iPhone pranë lexuesit me gishtin tuaj në Touch ID. Në Apple Watch, klikoni dy herë në butonin anësor dhe mbajeni Apple Watch lart tek lexuesi.

Shihni si të paguani në dyqane:Jo. Është falas të shtoni kartën tuaj në Kuletën tuaj dhe nuk tarifoheni për përdorimin e Apple Pay me Paysera Visa për transaksione. Është njësoj si të përdorësh kartën tënde të debitit.

10 ditët e para pas shtimit të kartës Paysera në Apple Pay, zbatohet një kufi shpenzimi prej 50 EUR. Më vonë, Apple Pay nuk vendos asnjë limit; megjithatë, disa tregtarë mund të kenë limitet e tyre për pagesa pa kontakt. Ndërkohë, kur paguani në internet në aplikacione ose në Safari nuk limite për transaksionet e Apple Pay.

Ju lutem vini re se për pagesa me Paysera Visa përmes Apple Pay zbatohen kufijtë standarde për veprimet me karta.

Po. Pagesa me Apple Pay është më e sigurt sesa përdorimi i cash, ose një kartë fizike. Edhe nëse e humbni telefonin tuaj, askush nuk mund të paguajë pa aktivizuar Touch ID ose Face ID, dhe këto janë unike vetëm për ju! 

Gjithashtu, numri i kartës suaj nuk ruhet kurrë në pajisjen tuaj ose serverat e Apple dhe nuk ndahet kurrë me tregtarët. 

Sidoqoftë, mbani pajisjen Apple dhe kartën Paysera tuaja të sigurta dhe sigurohuni në çdo kohë - nëse e keni humbur kartën tuaj, bllokojeni menjëherë. 

Nëse e humbni telefonin tuaj ose ju vidhet, përdorni Find My iPhone për t'a bllokuar. Më pas mund t'a siguroni me një fjalëkalim të ri, ose të fshini të dhënat tuaja personale në distancë.
Gjithashtu, mund të ngrini përkohësisht kartën tuaj në kompjuterin tuaj ose duke telefonuar Kujdesin ndaj Klientit. 

Nëse humbisni kartën tuaj Paysera Visa - ngrijeni atë menjëherë. Mund të kryhet përmes aplikacionit celular Paysera, banking në internet, ose duke telefonuar Kujdesin ndaj klientit Paysera. 

Nëse ngrini kartën tuaj, gjithashtu nuk do të jeni në gjendje të përdorni kartën tuaj me Apple Pay. Nëse e gjeni kartën tuaj dhe e aktivizoni atë, do të jeni në gjendje të përdorni Apple Pay përsëri.

Po. Ju mund të përdorni Apple Pay kudo që pranohen pagesa pa kontakt.