Karta Visa Paysera

Karta e pagesës Paysera Visa është një mënyrë e përshtatshme dhe e besueshme për të patur gjithmonë para në dorë.

Mund të porosisni një kartë, të zgjidhni ngjyrën e saj dhe të administroni llogaritë tuaja në aplikacionin celular Paysera. Paysera Visa gjithashtu mund të shtohet në platforma të tilla si Apple Pay ose Google Pay.

#
#

Personale

Një kartë debiti personale e shkëlqyer për shpenzimet ditore. Zgjidhni prej ngjyrave portokalli dhe blu të lehtë - pa humbur kohë gjeni kartën në kuletën tuaj.

Biznesi

Një kartë për të gjitha nevojat e biznesit tuaj. Në një ngjyrë blu të errët për t'a dalluar lehtësisht nga karta Paysera personale. 

Pagesa të shpejta dhe moderne

#

Porosia e një e karte

Të gjithë klientët Paysera që kanë përfunduar procesin e identifikimit dhe kanë mbushur moshën 16 vjeç mund të porosisin një kartë Paysera Visa. Një person mund të porosisë deri në 5 karta ekstra. Procesi i porosisë është i shpejtë dhe i thjeshtë - mund t'a bëni duke u regjistruar në Paysera online banking ose aplokacionin celular. Ju mund të zgjidhni ngjyrën e kartës, kur kryeni porosinë tuaj.

#

Administrimi i llogarisë me telefon 

Duke hyrë në aplikacionit celular Paysera do të keni mundësi, jo vetëm të kontrolloni balancën e llogarisë të kartës suaj, por edhe të shkarkoni pasqyrat e llogarisë, të kryeni transferta parash në banka të tjera dhe të dërgoni menjëherë para nga llogaria kryesore në llogarinë e kartës suaj dhe anasjelltas. Nëse kërkohet, do të keni mundësi të verifikoni kodin PIN tuaj në aplikacion, ose të ngrini kartën, nëse e humbisni atë. 

#

Pagesa pa kontakt

Për të paguar shuma të vogla në dyqane - thjesht vendosni lehtë kartën mbi lexuesin dhe kryeni shpenzimet tuaja pa pasur nevojë të vendosni kodin PIN të kartës. Për lehtësim të mëtejshëm mund shtoni kartën Paysera Visa në Apple Pay, Google Pay, ose Samsung Pay dhe thjesht paguani me telefonin tuaj. Në këtë mënyrë karta dhe paratë tuaja do të jenë gjithmonë pranë! 

#

Transaksione cash

Cash-out me kartën Paysera Visa e vlefshme kudo në botë – në të gjitha ATM që kanë shërbim Visa. Kur arkëtoni në Eur, zgjidhni arkëtimin pa konvertim-në këtë mënyrë do të shmangni pagesën e tarifave të tjera. Ju gjithashtu mund të paguani dhe arkëtoni në valuta të tjera, megjithatë, tarifa këmbimi të tjera do të zbatohen për transaksione të tilla, pasi valuta e kartës është Eur. 

#

Llogari IBAN të veçuar

Duke porositur një kartë Paysera hapet një llogari IBAN individuale. Do të jetë plotësisht e ndarë nga llogaria kryesore e juaj, dhe ju mund të transferoni në të shumën e parave që dëshironi të shpenzoni. 

#

Blerje online të sigurta dhe të përshtatshme 

Të gjitha kartat Paysera Visa mbrohen nga teknologjia 3D Secure, e cila i bën blerjet online edhe më të sigurta. Sistemi mund të kërkojë rastësisht konfirmim plotësues gjatë blerjeve, në mënyrë që të verifikojë që përdoruesi i kartës është pronari i saj. Nëse blini online çdo ditë, kemi lajme të mira për ju - Paysera Visa mund të lidhet me sisteme të tilla si PayPal dhe Amazon. 

#

Nga t'ja nis? 

Regjistroni dhe përfundoni identifikimin. 

Rimbushni llogarinë tuaj. 

Më shumë rreth kartës Paysera Visa

Video informuese dhe pyetje të shpeshta lidhur me kartën e pagesës Paysera. 

Kush mund të porosisë kartën? 

Të gjithë klientët Paysera që kanë përfunduar procesin e identifikimit dhe kanë mbushur moshën 16 vjeç mund të porosisin një kartë Paysera Visa.

Të gjithë klientët Paysera mund të porosisin kartë, por ato mund të dërgohen vetëm në vendet e Zonës Ekonomike Europiane. 

Si të porosisni një kartë? 


1. Hyni (ose regjistrohuni) përmes aplikacionit celular Paysera.
2. Shkoni tek Karta. 
3. Prekni +.
4. Vendosni të dhënat e kërkuara dhe konfirmoni porosinë. 

Para se të porosisni një kartë, sigurohuni që keni fonde të mjaftueshme për të paguar porosinë dhe dorëzimin e kartës në llogarinë kryesore Paysera. Nuk keni fonde të mjaftueshme? Rimbushni llogarinë tuaj. 

Një person mund të porosisë deri në 5 karta. Të gjitha kartat do të lidhen me të njëjtën llogari karte. Nëse karta është porositur për arsye biznesi, vendosni detajet e personit që do të përdorë kartën (emër përdoruesi - email, ose numër telefoni). 

Kur porositni një kartë për herë të parë, do të keni mundësi të zgjidhni ngjyrën e kartës (numri i ngjyrave mund të ndryshojë).

Personat privatë mund të zgjedhin 2 ngjyra të ndryshme - blu të lehtë dhe portokalli, ndërsa për klientët e biznesit ofrojmë ngjyrën blu të errët.

Kur porosisni karta të tjera, ose kur skadon një kartë - porositet automatikisht karta me të njëjtën ngjyrë sikurse karta e parë. 

1. Hyni në aplikacionin celular Paysera. 
2. Shkoni tek Karta.
3. Prekni Aktivizoni kartën.
4. Vendosni kodin CVV i dhënë në shiritin e nënshkrimit. 

Pasi merrni kartën, duhet t'a aktivizoni brenda 3 muajve nga data e prodhimit të saj.  

1. Hyni në aplikacion.
2. Shkoni te Karta.
3. Zgjidhni Rimbushni kartën.
4. Zgjidhni llogarinë, shumën dhe konfirmoni.

Nëse nuk keni para mjaftueshëm në llogarinë tuaj aktuale - mund të rimbushni llogarinë (ose direkt kartën Paysera) me një transfertë të rregullt bankare në llogarinë IBAN tuaj. Transferta të tilla janë të disponushme vetëm në Eur. Nëse dëshironi të dërgoni në një valutë tjetër në llogarinë Paysera tuaj - ju duhet të gjeneroni udhëzimet e rimbushjes (Paysera online banking>Llogaritë dhe Kartat > Rimbushje Llogarie > Plotësoni formularin dhe përditësoni udhëzimet). 

1. Hyni në aplikacion.
2. Shkoni te Karta.
3. Shikoni PIN i kartës.
4. Vendosni kodin CVV. 

1. Hyni në aplikacion
2. Shkoni te Karta.
3. Çaktivizo kartën – karta juaj do të çaktivizohet përkohësisht. Mund t'a aktivizoni përsëri në çdo kohë.
4. Blloko kartën – karta juaj do të bllokohet përgjithmonë, llogaria e kartës tuaj do të mbyllet.

Nëse dyshoni se keni humbur kartën, ose se dikush tjetër njeh të dhënat e kartës suaj - çaktivizoni kartën tuaj menjëherë. Mos e ndani me asnjë PIN tuaj, ose aksesin në kartë. 

Nëse keni një iPhone, do të shikoni një buton sugjerimi për të shtuar kartën në Apple Pay, kur hyni në aplikacion dhe shkoni në seksion Karta.

Ju gjithashtu mund të shtoni kartën tuaj në Google Pay, Samsung Pay, ose PayPal.

Të gjithë përdoruesit e identifikuar të Paysera mund të porosisin kartën dhe t'a përdorin atë në të gjithë botën, ku pranohen kartat Visa. Sidoqoftë, për momentin ne mund të dërgojmë kartën vetëm në vendet në Zonën Ekonomike Europiane.

Koha dhe kosto e dërgesës varet nga metoda e dërgesës e zgjedhur - do ta shikoni para se të konfirmoni porosinë tuaj. Zgjidhni gjurmim dërgese për të parë mbarëvajtjen e saj.